Com contactar amb nosaltres

Hotel d´Entitats

C/ Sant Joan nº 36
Vilassar de Mar


Telèfon 937502487
Correu electrònic: viladona@gmail.com

12 de gen. 2013

CIRCULAR 1º TRIMESTRE 2013


 

                                                           Vilassar de Mar, 10 de gener 2013

Benvolgudes sòcies i simpatitzants:

Comença un nou any i amb ell us volem fer arribar les activitats que des de la Junta de VILADONA hem pensat per compartir amb totes vosaltres. Desitgem que us agradin i que us animeu a participar!

Tal i com us vàrem comunicar a l’anterior circular hem posat en marxa un Grup de Cine Fòrum. Si esteu interessades podeu connectar amb More al tel. 937597263 o venir el dies que hi ha programats. També ens podeu fer arribar propostes de pel·lícules que us agradaria veure. L’objectiu és oferir-vos films de qualitat amb preferència sobre temes socials, per tal de poder-los comentar entre totes i tots. La periodicitat serà d’un cop al mes.

Com sempre els dijous estarem a la vostra disposició de 6 a 8 h de la tarda per escoltar i compartir les vostres opinions. Us recordem que la nostra seu és al carrer de sant Joan 36, del primer pis. Les sòcies rebeu la circular impresa i a 450 simpatitzants els hi enviem la informació, mitjançant el correu electrònic; també la rebran les persones que ens ho sol·licitin al correu viladona@gmail.com.

GENER:

  • Dissabte 26 de gener. Sortida per visitar l’exposició: Ceràmiques d’en Picasso, un regal de Jacqueline, al museu Picasso de Barcelona. El preu de l’entrada són 2 €. Lloc de trobada a l’Estació del tren de Vilassar de Mar a les 9 h.

FEBRER:

  • Divendres 22 de febrer hi haurà una conferència sobre L’autoestima, tan necessària en els temps actuals. La impartirà Ingrid Ferrer, llicenciada en filologia anglesa i formadora coach. Lloc: a la seu de VILADONA a les 20 h. No us la podeu perdre ja que és molt interesant!

MARÇ:

           En motiu  de la celebració del Dia de la Dona Treballadora hem organitzat
  • Exposició fotogràfica:  “ ART   EN   FEMENÍ ”
      Del 3 de març al 7 d’abril: Lloc a Can Bisa. Inauguració a les 12 h.
Des d’aquesta circular  volem donar les gràcies a totes les dones que han col·laborat desinteressadament, cedint la seva imatge per aquesta exposició   

  • Divendres 8 de març. Com cada any en aquest sopar no hi pots faltar, ja saps que és molt divertit i ens ho passem d’allò més bé. Hem de celebrar el Dia de la Dona Treballadora. Hi haurà música en directe. El lloc, com sempre, serà a l’Escola del Mar a les 21.30 h.
     El preu és de 15 € les sòcies i 17 les no sòcies.
            Podeu adquirir i fer la vostra reserva  trucant al telèfon:
            93 750 24 87 (Cristina).

  • Diumenge 10 de març a les 11 h, a la Plaça del Círcol. Trobada en commemoració del Dia de la Dona Treballadora, per mostrar el nostre desacord, protesta i emprenyament amb la situació actual. Cadascú hi podrà dir la seva. Cal que vinguis amb alguna cosa de color lila. En temps de crisi fes volar la imaginació! Hem previst una xocolata desfeta per a tothom.

Programació de les activitats dels diferents grups:

Grup de cinema: El lloc on hem previst la projecció és la Sala Petita de l’Ateneu, a les 18 h del primer dimarts de cada mes. Preu de l’entrada 1 € les sòcies i 2 € les persones no sòcies. Per aquest trimestre hem escollit les següents pel·lícules:

  • Dimarts 5 de febrer. Bagdag cafè, de Percy Adlon (D, 1987). Per problemes tècnics, aquesta pel·lícula no es va poder passar el trimestre anterior.
  • Dimarts 5 de març. La Fuente de la Mujeres de Radu Mihaileanu (BE/ I/F, 2011).


Toca Menú”.  Els primers dijous de cada mes ens trobarem al Veral de l’Ocata, davant de La Grangeta, a 2/4 de 2 h del migdia per anar a dinar. L’objectiu és establir ponts de diàleg passant-ho bé. Confirmar l’assistència al tel. 619388435 (Maite). Les properes dates seran:
  • Dijous 7 de febrer.
  • Dijous 7 de març.


“Una mirada particular” – Grup de Fotografia de VILADONA. Exposicions previstes per aquests trimestre:

  • Del 2 al 23 de febrer: “Capvespre”. Lloc Biblioteca Ernest Lluch. Inauguració a les 12 h del migdia
El dia de la inauguració s’hi oferirà una copeta de cava.

Continuen les sortides fotogràfiques amb el grup “Una mirada particular”. Lloc de trobada al Passeig del Veral de l’Ocata. Si estàs interessada o interessat en formar part d’aquest grup pots trucar al tel. 619388435 (Maite). Com més serem més bé ens ho passarem!


Grup de Lectura. És un grup consolidat que porta funcionant fa més de 11 anys. Ens trobem tots els dilluns de 6 a 8 h de la tarda a la seu de VILADONA. Interessades truqueu al tel. 635951949 (Sara).


Correu electrònic: viladona@gmail.com 
Fotos dels  grup: “ Una mirada particular


Salutacions, VILADONA.