Com contactar amb nosaltres

Hotel d´Entitats

C/ Sant Joan nº 36
Vilassar de Mar


Telèfon 937502487
Correu electrònic: viladona@gmail.com

12 de gen. 2011

Vilassar de Mar, gener 2011

Vilassar de Mar, gener 2011.


Benvolgudes sòcies i simpatitzants.

Novament ens posem en contacte amb vosaltres per tal d’informar-vos de les activitats que tenim previstes pel proper trimestre.

La Junta de VILADONA, ens trobem quinzenalment, els dijous a les 8 h del vespre a la plaça Carles Trias núm. 40 baixos. Ens costa força tirar endavant la programació de les activitats i seria molt enriquidor poder comptar amb la vostra presència per tal de fer-nos arribar valoracions i suggeriments sobre la nostra trajectòria. Com ja sabeu, l’estiu passat, vam celebrar els deu anys de la nostra Associació.

Aquestes activitats estan pensades per a totes vosaltres i esperem la vostra participació.

Fer-se sòcia només val 24 € l’any i es poden pagar semestralment (12 €). Les sòcies sempre gaudeixen de descomptes en aquelles activitats que tenen un preu fixat.

La programació prevista pels propers tres mesos és la següent:

GENER:

Hi ha dues noves iniciatives que ens agradarà engegar aquests primer trimestre de l’any, amb voluntat de continuïtat:

Dijous 13 de gener. El primer dijous de cada mes “Toca menú”. Les interessades ens trobarem a dos quarts de dues del migdia a la Rambla del Veral d’Ocata, davant de la Grangeta per anar a dinar. L’objectiu és passar-ho bé fent tertúlia i gaudint de la vostra companyia.

L’altra proposta és del grup de Fotografia “Una mirada particular” i consisteix en fer dues sortides mensuals a Barcelona, el segon i quart divendres de cada mes per visitar barris, exposicions, fires,etc
La primera sortida serà divendres 14 de gener. Sortirem de l’estació del tren a les 9 h per veure l’Exposició de Mariscal a la Pedrera.
Per qualsevol pregunta podeu adreçar-vos al telèfon de la Maite núm. 937591730.


Dissabte 22 de gener: Anirem al MNAC a veure l’exposició “Les Joies del MNAC”. Una exposició molt interessant i única, on podrem veure obres de pintors contemporanis i la seva relació en la creació d’obres de joieria. La visita serà guiada, el cost és de 68 € que repartirem entre totes i tots els participants. L’hora de trobada serà a les 10 h a l’estació del tren.


FEBRER:

Dijous 3 de febrer. El primer dijous de cada mes “Toca menú”. A dos quarts de dues del migdia a la Rambla del Veral d’Ocata, davant de la Grangeta.

Dissabte 12 de febrer. Presentació d’un “Viatge a la Índia” a càrrec de Montse Ruiz i Dolors Dalmau ens explicaran la seva visita a la Fundació Vicenç Ferrer i ens parlaran de l’organització i del paper destacat que hi té la dona. Segur que serà molt interessant. No us la podeu perdre! Lloc de la presentació: Biblioteca Ernest Lluch a les 11 h.

Dissabte 26 de febrer. Sortida al Parc Güell de Barcelona. Visitarem aquesta obra emblemàtica del Modernisme i la Casa del Guarda oberta recentment al públic; aquesta visita és gratuïta. Lloc de trobada serà a les 10 h a l’estació del tren.


MARÇ:

Dijous 3 de març. El primer dijous de cada mes “Toca menú”. A dos quarts de dues del migdia a la Rambla del Veral d’Ocata, davant de la Grangeta.

Com cada any, celebrarem el Dia Internacional de la Dona Treballadora. Les activitats previstes són:

Divendres 4 de març. Inauguració de l’Exposició de fotos: “Somriures femenins”. Al Museu Monjo a les 7 h de la tarda. Romandrà oberta fins el dia 27 de març.

Divendres 11 de març. Ens trobarem a l’Escola del Mar a les 10 h del vespre, amb ganes de celebració, per fer gresca i com sempre amb moltes ganes de ballar. Enguany hem pensat que perquè la festa sigui més econòmica, en lloc de sopar, farem un tast de postres, cava i cafè.
I música en directe amb molta marxa. El preu del tiquet es de 12 € .
No hi falteu, ens fa molta il•lusió retrobar-nos en aquesta diada.

Grup de Fotografia “Una mirada particular”.

Divendres 28 de gener. Encetem la descoberta de barris de Barcelona, començant a passejar-nos pel del Born. El lloc de trobada serà l’estació del tren a les 9 h.

Dissabte 8 de gener, sortida amb el tema “Perspectives”. Lloc de trobada la Rambla del Veral d’Ocata a les 10 h.

Divendres 14 de gener, inauguració de l’exposició “Vilassar de Mar des dels terrats” a les 7 de la tarda a la Biblioteca Ernest Lluch.

Dissabte 5 de febrer, sortida fotogràfica amb el tema: “Vilassar de Mar en Blau”. Lloc de trobada al Veral d’Ocata a les 10 h.

Divendres 25 de març, sortida fotogràfica sobre “El capvespre a Vilassar de Mar”. Lloc de trobada al Veral d’Ocata a 2 quarts de 6 h de la tarda.

També continua amb força participació el Grup de Lectura de VILADONA. Les interessades hauríeu de contactar amb Sara Genzor (tel. 635951949).

Per a inscripcions o consultes podeu trucar a Cristina Casanova (tel. 937502487).

Moltes gràcies a tothom.
Salutacions! VILADONA



Vilassar de Mar, gener del 2011